Apple MacOS Mail: Opsætning af Exchange

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via Exchange i MacOS Mail.

1.1 - Åben MacOS Mail App'en. (er det den første konti, kan du gå direkte til 2.2)

2.1 - Når du åbner appen skal du gå til Mail i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet, og klikke på indstillinger > Konti > - i konti vinduet tryk da på det lille (+) for at tilføje konti.

2.2 - Du præsenteres nu for et vindue hvori du skal vælge mailkonto-udbyder. Vælg Exchange og klik næste.

Indtast dine informationer - 'Navn' er det navn som den vil frem - Indtast dine oplysninger ind Email og password.

Din Exchange Email er nu klar til brug i MacOS Mail