Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Introduktion


Kom-godt-i-gang-guide til Mailmarketing


Denne guide er tiltænkt dig, som skal i gang med at benytte Mailmarketer for første gang. Guiden gennemgår de grundlæggende funktionaliteter, som vil gøre dig i stand til at udsende emails.

Hvis du ønsker hjælp udover, hvad denne guide kan tilbyde, kan du klikke på Hjælp øverst i højre hjørne i systemet. Der er ligeledes hjælp at hente overalt i systemet, hvis du fører musen henover dette ikon .

Hvis du ønsker at starte et forløb forfra undervejs i guiden, kan du altid afbryde forløbet ved at klikke på "Annuller" og så starte forfra.

Det er vigtigt, at du følger guiden i henhold til de trin, som er angivet, da du ellers risikerer at få problemer senere i forløbet. Nogle trin er dog ikke nødvendige at gennemføre, selvom at de måske er anbefalede.
Et screenshot af programmet

Mailmarketing.nu


Startsiden giver et overblik over de seneste aktiviteter i systemet.

1. Du kan se nyligt redigerede kampagner.
2. Du kan se den seneste kontaktstatistik for de sidste 7 dage og statistikresumé fra allerede udsendte kampagner via dropdownmenuen. 
3. Du kan se nyligt oprettede kontaktlister.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66