Installation af klienten

Når du har bestilt din backup løsning vil du modtage et brugernavn og en adgangskode til at logge på https://backup.wannafind.dk

Når du er logget ind kan du øverst i venstre hjørne klikke på knappen "Install software"

Klik på dit styresystem øverst og vælg derefter "Download Online Backup Manager"

Når installationen er gennemført, skal du starte klienten  og logge på med BU-nummer, adgangskode og server. Sidst nævnte ligger under "+Muligheder"

Når klienten har logget på, kan du starte med at lave dit backupsæt.

klik på "+" øverst og start guiden til oprettelse af backupsæt.