Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Hvordan får jeg udvidet pladsen på min MSSQL database?

Du kan nemt opgradere din plads til mssql databasen via dit kontrolpanel på www.wannafind.dk/controlpanel

Log ind med konto nr. og adgangskode.

Klik på webhotellet under din produktoversigt.

Klik på det lille grå symbol som markeret nedenfor ved mssql databasen.