Overdragelse af konto eller produkt

Hvis du ønsker at overdrage din konto eller måske bare et enkelt produkt, gøres dette via Wannafind kontrolpanel www.wannafind.dk/controlpanel

Overdragelse af produkt

Log på dit kontrolpanel

Vælg det specifikke produkt i produktoversigten under Mine Produkter.

Tryk på "Overdragelse" i menuen til venstre

Print PDF

udfyld og returner til support@wannafind.dk elektronisk eller i papirform.

Overdragelse af konto

Hvis hele løsningen skal overdrages med samtlige produkter på konto nummeret, kan dette gøres fra "Stamdata" knappen.

Log på dit kontrolpanel

Vælg "Min konto"

Klik på "Overdragelse" i menuen til venstre

Print PDF

udfyld og returner til support@wannafind.dk elektronisk eller i papirform.