Hvordan retter jeg mine kontaktinformationer?

Du kan via dit Wannafind kontrolpanel rette dine kontaktinformationer, under knappen "Min konto" . Her vil du kunne rette: Adresse, Telefonnummer, E-mail og Fakturerings E-mail.

Privat: Du kan ikke uden dokumentation rette dit Navn.

Erhverv: Du kan ikke uden dokumentation rette Firmanavn eller CVR. Dette vil ofte indebære en overdragelses erklæring som du finder under stamdata og knappen "Overdragelse".