Hvordan forbinder jeg til min MSSQL database?

For at forbinde til din MSSQL database, skal du først have installeret Microsoft SQL Server 2012 Express. Det fungerer ikke med tidligere versioner, da alle vores MSSQL servere kører version 2012.

Du kan hente det gratis her: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29062

Alle oplysningerne til databasen kan du finde via Wannafind kontrolpanelet.

I "Server name:" skal du skrive serverens navn, eksempelvis mssql6.wannafind.dk.

"Authentication" skal stå til "SQL Server Authentication".

"Login:" Er dit brugernavn til databasen.

"Password:" Er adgangskoden til databasen.