Hvor kan jeg skifte passwordet til min konto?

Du kan skifte adgangskoden til din konto i kontrolpanelet. Her kan du under "Din konto" finde knappen "Skift adgangskode". Her kan du ved at indtaste den nuværende adgangskode, få lov til at indtaste en ny adgangskode efter eget valg. Bemærk at adgangskoden skal indtastes to gange. Under indtastningen findes en udregning på hvor sikker den nye adgangskode vurderes til at være.