Hvordan skifter jeg sprog?

C5 er tilgængelig på dansk, engelsk og islandsk. Som standard kører alle installationer dansk.

Hvis du ønsker at skifte sprog, skal du forbinde til serveren direkte med Remote Desktop (Forbindelse til Fjernskrivebord). Servernavnet står nederst i din oprettelsesmail.

Her skal du åbne folderen hvor C5 er installeret og åbne filen "c5.ini".

For at skifte til engelsk skal du indsætte eller redigere følgende to linjer:

-d.;.\Country\UK
-cuk

For at skifte til islandsk skal du indsætte eller redigere følgende to linjer:

-d.;.\Country\IS
-cis

For at skifte til dansk skal du indsætte eller redigere følgende to linjer:

-d.;.\Country\DK
-cdk