Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Læse mappe root folder / www mappen


Alt hjemmeside indhold skal placeres i /www/ mappen på din FTP server. Du skal med andre ord placere din index side/fil i www mappen før siden vil blive vist på dit domænenavn.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66