FTP opsætning af RapidWeaver (MAC)

Download og læs mere om RapidWeaver her: http://realmacsoftware.com/rapidweaver/

Du opsætter FTP i RapidWeaver på følgende måde:

1.0 - Når du åbner RapidWeaver bliver du mødt med følgende:

Klik nu på "Create a New RapidWeaver Project" for at starte et nyt projekt.

1.1 - Klik herefter på "FTP Bookmarks"

1.2 - Indtast nu login info til din FTP-server.

Bookmark Name: dette er blot navnet på din bookmark og du bestemmer derfor selv hvad du vil kalde denne.

Protocol: vælg "FTP"

Server: ditdomæne.xx eller serveradressen hvor dit webhotel befinder sig (f.eks.: linux1.wannafind.dk)

Username: dit brugernavn er som standard dit domænenavn

Password: adgangskoden til din FTP-konto

Standardport på FTP er 21

Tryk herefter på "Test Connection"