Hvor kan jeg se mine FTP koder?

Du kan finde din FTP kode via dit kontrolpanel her: www.wannafind.dk/controlpanel

Når du er logget på dit kontrolpanel skal du klikke på produktet i oversigten, du mangler kode til.

Under produktet vil du finde en kasse der hedder "Teknisk info" her står alle dine koder til selve produktet.

Vi har også sendt den til dig på e-mail i forbindelse med din oprettelse. mailen har emnet "Vigtige informationer om dit Webhotel"