Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

FTP opsætning af FileZilla


Download og læs mere om FileZilla her: https://filezilla-project.org/

 

1.1 - Åben FileZilla og klik på "Fil"

 

1.2 - Klik nu på "Websted Manager..."

(Alternativt kan man benytte genvejstasten "Ctrl + S"

 

2.1 - Klik på "Nyt Websted"

 

2.2 - Navngiv din gemte forbindelse.

 

2.3 - Indtast nu din FTP login info:

Vært: ditdomæne.xx eller servernavn (f.eks linux1.wannafind.dk)

Port: Standardport til FTP er 21

Vælg "Normal" i "Logontype:"

Brugernavn: ditdomæne.xx

Adgangskode: adgangskode til din FTP konto

 

2.4 - Klik herefter på "Tilslut"

Du er nu klar til at uploade og downloade filer til/fra dit webhotel.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66