Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

FTP med Internet Explorer 8


Denne guide hjælper dig med FTP op Internet Explorer 8.

 

Internet Explorer 8

    Åben din Internet Explorer.  
1    
   

 

Hvis du vil logge direkte på, skriv da følgende i adresselinien.

ftp://mitdomæne.dk:adgangskode@mitdomæne.dk

mitdomæne er også brugernavn hos os.
Adgangskoden er din ftp kode
@mitdomæne er din ftp server.

 
2  

 

 

   

 

Hvis du ikke vil logge direkte på, skriv da følgende i adresselinien.

ftp://mitdomæne.dk

og tryk enter.

Der vil nu komme en login prompt frem.

 
3  

 

   

 

Udfylde brugernavn og adgangskode.

 
4    
   

 

Du er nu logget ind på din ftp server og kan downloade filer.

 
5    
   

 

For at downloade filer skal du højre klikke på filen og vælge "Gem destination som"

 
6    
       

Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66