Hvordan eksporterer jeg min database til min lokale computer?

Hvis du har behov for at downloade din aktive database ned på din computer, måske grundet flytning eller alm. backup inden en større ændring, kan dette gøres via din mysql database adgang.

Du skal starte med at logge på phpMyAdmin. Dette kan gøres via dit kontrolpanel, eller ved at skrive mysql serverens navn i adressefeltet på din browser.

Eksempelvis mysql1.wannafind.dk

Du vil blive bedt om brugernavn og adgangskode. Disse oplysninger findes i din oprettelses mail eller på dit kontrolpanel.

Når du er logget på, vil du se knappen øverst kaldet "Eksportér"

Du skal herefter klikke på "Udfør" nederst, for at starte downloaden af din database.