Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Krypteringsnøgle


Alt data der sendes til serveren, bliver krypteret i klienten inden det overføres. Når du opretter et nyt backupsæt, har du mulighed for at vælge en krypteringsnøgle, samt en krypteringsform. Krypteringsnøglen er individuel for hvert backupsæt, og vil som standard være den oplyste adgangskode. Du kan sagtens angive en alternativ krypteringsnøgle, men vær opmærksom på at gemme denne, da vi på ingen måder har adgang til at se individuelle krypteringsnøgler.

Hvis du mister din krypteringsnøgle, og har angivet en individuel krypteringsnøgle eller skiftet adgangskode i mellemtiden, vil det ikke være muligt at genskabe dit data.

Det er ikke muligt at ændre krypteringsnøglen for et eksisterende backupsæt. Det er nødvendigt at oprette et nyt backupsæt for at ændre krypteringsnøglen.


Der findes tre forskellige krypterings algoritmer:

• [AES] Advanced Encryption Standard algoritme
• [DESede] Triple DES algoritme
• [Twofish] Twofish algoritme

Det anbefales at bruge AES algoritmen. Denne algoritme er valgt som standard algoritmen til kommerciel brug.


Der findes to forskellige krypterings metoder:

• [ECB] Electronic Cook Book Mode
• [CBC] Cipher Block Chaining Mode

Det anbefales at bruge CBC, de denne tilbyder bedst mulige sikkerhed.

Krypteringen kan ske i 128 eller 258 bit efter eget valg. Det er utrolig vigtigt at krypteringsnøglen gemmes. Det er ikke muligt at genetablere data uden denne nøgle.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66