Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Redigering af tekster i sproglag


Man kan ændre alle tekster i Hosted CMS!

 

Tekster som man ikke umiddelbart ser ud til at kunne ændres på normal vis, vil kunne ændres ved redigering af sprogfilerne i administrationen på følgende måde:

 

1 Kontrolpanel -> Sprog & domæner -> Redigér Sprogfil


2 Nu har du mulighed for at søge på den tekst du gerne vil oversætte. Tryk redigér og indsæt din egen tekst.


3 Afslut ved at klikke på "Gem".
 

Du kan redigere teksten individuelt for hvert sproglag du har i Hosted CMS.

 

NB! Funktionen er kun tilgængelig i Standard-og ProCMS.



Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66