.dk domæner

Oprettelse: Domænet skal manuelt aktiveres af indehaveren. Dette gøres ved at følge instruktionerne i den ordrebekræftelse, der udsendes af DK-Hostmaster til den anførte e-mail kontakt.

Flytning: Indehaveren skal godkende anmodning om redelegering, der fremsendes af DK-Hostmaster til den anførte e-mail kontakt på domænet.

Overdragelse: Overdragelse sker ikke igennem os, men igennem DK-Hostmaster. Overdragelsen kan gennemføres manuelt i DK-Hostmasters selvbetjening login på følgende adresse:

https://www.dk-hostmaster.dk/index.php?id=6

Alternativt kan det gøres ved at udfylde denne formular:

http://www.dk-hostmaster.dk/index.php?id=192