Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

552 Transfer aborted. Disk quota exceeded


552 Transfer aborted. Disk quota exceeded


Hvis man for ovenstående meddelse mens man er ved at uploade filer til sit webhotel betyder det at man ikke har mere plads tilrådighed.


Løsninger er at man går ind i sit kontrolpanel på wannafind.dk, logger ind, vælger det webhotel det drejer sig om under produktoversigten, og køber mere plads.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66