Slet Hosted Exchange bruger

Hvis man gerne vil slette en Hosted Exchange bruger skal man gøre som det er beskrevet herunder.

1. Login in dit wannafind kontrolpanel via wannafind.dk
  2. Vælge produkt oversigt.
  3. Vælg den Hosted Exchange løsning du ønsker at fjerne brugere fra.
  4. Tryk på det store mail ikon
  5. Tryk på det faneblad som hedder "Alle Brugere"
  6. Tryk på det røde kryds til højre udfor den bruger du ønsker at slette.
  7. Der kommer et bekræftigelses vindue op - hvis du stadig ønsker at slette brugeren, tryk da "Slet Bruger"
  8. Din bruger sletning af en Hosted Exchange er nu gennemført.