Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

.de domæner


Oprettelse: Hvis ikke indehaveren er bosiddende i Tyskland, vil der blive anført en samarbejdspartner som administrativ kontakt på domænet.

Flytning: Indehaver skal rekvirere et authorization ID hos den nuværende udbyder og fremsende dette til hostmaster@wannafind.dk. Flytningen kan gennemføres umiddelbart efter ID'et er modtaget. Authorization ID er også kendt som både EPP-key, domain password eller bare kort form: auth ID.

Hvis domænet er udløbet, bliver det flyttet til den tyske registrator DENIC eG. For at genåbne et domæne, skal indehaver indsende en formular, hvori der er defineret et auht ID. Dette videresendes til DENIC eG og domænet kan efterfølgende blive genåbnet/flyttet. Det er vigtigt at formularen udfyldes med de korrekte kontaktinformationer. Oplysninger om indehaver kan findes på www.nic.de, øverst til højre under ”Domainabfrage”. Formularen til at genåbne et .de domæne kan findes på følgende adresse:

http://direct.denic.de/fileadmin/Domains/Formulare/AuthInfoDirect_EN.pdf

 

Overdragelse: Overdragelse sker igennem Wannafind. Der findes i kontrolpanelet en formular til at overdrage et domæne. Denne findes under hvert enkelt domæne og genereres ved at trykke på knappen ”overdragelse”. Formularen indsendes til Wannafind på fax nummer 70 23 55 67 eller sendes direkte til hostmaster@wannafind.dk.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66