Oprettelse/installering af egne skabeloner

Ønsker du at implementere HTML-skabeloner, som du selv har oprettet eller HTML-skabeloner,  kan dette også lade sig gøre.

Klik på Skabeloner pil Opret brugerdefineret skabelon i menuen øverst til højre i systemet.

A). Oplysninger til ny skabelon.
Udfyld de krævede felter, vælg Ingen skabelon under "Emailskabelon".

skabelon

Klik på næste...

B). Oplysninger til skabelon.
Vælg ”Upload en fil fra min computer”, klik på ”Vælg arkiv”, naviger dig frem til din HTML-skabelon og klik på upload.

skabelon

C). Email validering.
Ønsker du at gennemse din emailskabelon i nogle udvalgte emailklienter for at undersøge, om den er kompatibel med disse, kan du klikke på "Se din emailskabelon i forskellige emailklienter".

skabelon

D). Diverse valgmuligheder.
Hvis din skabelon skal være klar til brug med det samme, skal du markere "Ja, denne skabelon er aktiv".

email

Klik på Gem og Afslut...