Hvordan opretter jeg en mailadresse?

Mailadresser oprettes fra dit kontrolpanel. Start med at logge ind på din Wannafind konto her: www.wannafind.dk/controlpanel

Når du er logget på, skal du via produktoversigten klike på dit domæne under "Mail hotel", hvorefter du finder ikonet øverst "Mail".

Du vil få vist nedenstående E-mail kontoliste. Du kan herfra oprette mailadresser og styre indstillingerne for hver mailadresse.

Når du har oprettet de ønskede E-mailadresser kan du enten opsætte dem i outlook (se vidensbase for opsætningsvejledning) eller du kan tjekke dem direkte via vores webmail. www.wannafind.dk/webmail