Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Kontakter


En kontakt er en person, som er registreret i systemet med en emailadresse og de oplysninger, som du indsamler gennem tilpassede felter.

Nu hvor du har oprettet en eller flere kontaktlister, er det muligt at tilføje kontakter til disse lister. Har du allerede nogle kontakter i forvejen, som du ønsker at tilføje, har du følgende to muligheder:

1. Tilføj dem enkeltvis
2. Tilføj dem via en fil af formatet CSV

 


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66