Opret forbindelse til Hosted C5 fra en Mac

For at forbinde til Hosted C5 skal du bruge en Remote Desktop klient. På Windows er der indbygget en klient, det er dog ikke tilfældet i OS X. Du kan dog gratis hente "Microsoft Remote Desktop" i App Store, det kræver blot et login til App Store.

Der medfølger en Remote Desktop klient til Office 2011, denne er dog forældet og fungerer ikke længere til Hosted C5.