.com/.net/.org/.biz/.info domæner

Oprettelse: Oprettes umiddelbart efter bestilling.

Flytning: Herunder en detaljeret beskrivelse af proceduren for flytning:

1. Vi starter en transfer af domænet med det auth ID* vi modtager fra dig.
2. Der sendes en transfer anmodning til de e-mail adresser der står anført som indehaveren og den administrative kontakt på domænet.
3. Indehaveren og den administrative kontakt har så 5 dage til at godkende denne anmodning.
4. Fra anmodningen godkendes, går der yderligere 5 dage før flytningen gennemføres.
5. Efter flytningen er gennemført, opdaterer vi navneserverne på domænet, hvorefter det vil være klar til brug i løbet af et par timer.

* Et auth ID er en transfer kode, der bruges ved en lang række forskellige domænetyper. Navnet auth ID kommer fra authorization ID og kendes også som EPP-key, transfer key og transfer code.

Overdragelse: Overdragelse sker igennem Wannafind. Der findes i kontrolpanelet en formular til at overdrage et domæne. Denne findes under hvert enkelt domæne og genereres ved at trykke på knappen ”overdragelse”. Formularen indsendes til Wannafind på fax nummer 70 23 55 67 eller sendes direkte til hostmaster@wannafind.dk.