Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Skift kode på exchange bruger


For at skifte password på din Exchange postkasse, er det nødvendigt at din administrator logger ind i Hosted Exchange kontrolpanelet:
http://hostedexchange.wannafind.dk

1. Klik på rediger ud for den pågældende bruger
2. Klik på rediger ikonet ud for "Password"
3. Tast dit nye password og tryk Enter.

Næste gang du logger på, skal du nu bruge dit nye password. Husk også at tast det nye password på evt. mobiltelefon opsat med synkronisering.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66