.be domæner

Oprettelse: Oprettes umiddelbart efter bestilling.

Flytning: Indehaveren vil få tilsendt en anmodning om transfer pr. e-mail fra ”DNS.BE”. Denne anmodning skal godkendes, hvorefter flytningen af domænet vil blive gennemført.

Overdragelse: Overdragelse sker igennem Wannafind. Der findes i kontrolpanelet en formular til at overdrage et domæne. Denne findes under hvert enkelt domæne og genereres ved at trykke på knappen ”overdragelse”. Formularen indsendes til Wannafind på fax nummer 70 23 55 67 eller sendes direkte til hostmaster@wannafind.dk. Herefter startes en overdragelse af domænet, der skal godkendes af begge parter. Anmodningen fremsendes direkte fra EURid til de anførte e-mail kontakter. Domænet vil blive fornyet ved overdragelse og koster derfor 200 DKK.