Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Anti hammering


På vores Windows servere er der opsat ’anti hammering’. Det vil sige, at hvis en IP laver 10 forbindelsesforsøg inden for 45 sekunder så vil denne IP blive nægtet adgang i 2 minutter.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66