Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Android 7 (Nougat): Opsætning af Exchange på nyere androidenheder


Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via Exchange i Android.

 

1.1 - Åben Indstillinger fra Appmenuen.

Gå til Sky & Konti

Vælg Konti

2.1 - Du præsenteres nu for et vindue med forskellige muligheder - vælg Exchange

Indtast din e-mail og dit password.

Din Exchange er nu klar til brug i Android.  
Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66