Oprettelse af delte postkasser

Delte postkasser er rigtigt smarte. Det fungere på den måde at du får adgang til en komplet mailboks, som tildeles vha. Office 365 portalen. Delte postkasser kan enten gives til en enkelt person eller flere, og de vil alle se det samme, og den samme struktur i mapperne.
De er smarte at bruge til mailbokse, hvor man har brug for at kunne styre om en specifik mail er læst, eller ikke.

Oprettelsen sker på Grupper > Delte postekasser. Tryk på Tilføj en postkasse

Skriv navnet på postkassen, og vælg en emailadresse til den. Når postkassen er oprettet, kan du nederst vælge at tilføje medlemmer til den.

Her inde tilføjer du de brugere, der skal have adgang til postkassen. Der kan gå op til en time inden at den er at finde ude hos brugeren, prøv evt. at lukke og starte for Outlook for at tjekke om den er kommet på. Postkassen vil være at finde under ens egen mailboks.