Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Hvordan tilknytter jeg flere domæner?


Der er ingen begrænsninger på antallet af domæner som kan tilknyttes en Hosted CMS-side. Måden man tilføjer flere domæner på er beskrevet herunder.

1 Log ind i kontrolpanelet på wannafind.dk.
 

2 Vælg "Produktoversigt" i menuen til venstre.



3 Find din Hosted CMS i oversigten og klik på den.



4 Vælg funktionen "Tilknyttet domæne".



5 Når du har valgt det ønskede domæne trykkes "Bestil".


 

NB! Er domænet hosted hos anden udbyder, skal du udover det ovenstående pege domænet på IP-adressen: 94.231.109.21
 


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66