Oprettelse af mailgrupper (distributionslister)

Mailgrupper eller distributionslister fungere på den måde, at den mail der bliver sendt til gruppens adresse bliver leveret som en separat mail til hver af medlemmerne af gruppen. Medlemmerne får alle den samme mail.

Distributionslisterne oprettes under Grupper > Grupper, tryk på Tilføj en gruppe

Tjek at der står Distributionsliste i det øverste felt. Skriv derefter navn ind, og vælg hvilken emailadresse gruppen skal have. Tryk på Tilføj for neden.

Du kommer nu ud til oversigten over grupperne, vent et par minutter til din gruppe er oprettet. Tilføj medlemmer ved at trykke på Rediger ud for medlemmer.

Ejere af gruppen kan redigere i gruppen direkte fra Outlook af.