Oprettelse af mailalias

Aliaser er en ekstra mailadresse på en mailboks. Dvs. du kan have flere mailadresser på én mailboks. Du betaler ikke ekstra pr. alias, da disse er gratis. Din mailboks kan måske hedde xyz@mitdomæne.dk, men du ønsker måske også at have info@mitdomæne.dk som bliver sendt direkte til din mailboks.

De oprettes under Brugere > Aktive brugere. Tryk på brugeren du vil oprette et alias for.

Tryk på ”Rediger” ud fra feltet ”Aliasser”

Skriv alias’et ind som du gerne vil have, og husk at trykke på Tilføj knappen, og tryk Gem for neden.

Desværre kan der ikke laves regler til f.eks. sortering af mails, alt efter hvilket alias de kommer fra. Outlook ser dem altid som din primære mailadresse.