Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Hvilke PHP projekter kan køre på jeres servere?


Vi har sammensat en liste over projekter som vi selv har testet på vores PHP webhoteller og kan derfor anbefale på baggrund af dette.
Bemærk at listen nedenunder ikke er de eneste PHP projekter som virker hos os, blot dem vi selv har testet.

- Serendipity Weblog System
- Mambo CMS System (evt. safemode patch)
- OsCommerce
- WordPress
- PHP-Fusion
- Joomla
- Drupal


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66