Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Open_basedir fejl


open_basedir er en PHP funktion der fastlåser hver kunde til deres eget webhotel.

Det betyder at hvis du ser en open_basedir fejl, så forsøger du at tilgå dele af webserveren som du ikke bør. Kontroller derfor alle dine stier, om de står rigtigt og kun tilgår mapper der ligger på dit webhotel.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66