Import/eksport af data via Outlook

Outlooks import/eksport funktion kan bruges til flere ting. Det er en god måde at tage backup på, samt overflytte mails fra én datafil/postkasse til en anden.

Eksempel: Du har lige fået oprettet Hosted Exchange og vil gerne have flyttet dine gamle POP3 mails med over.

Eksport af dine gamle data:

1 Vælg ”Filer”

2 Vælg ”Importer og eksporter...”

3 Vælg ”Eksporter til en fil” og klik "Næste".

4 Vælg ”Privatmappefil (.pst)” og klik "Næste".

5 Marker den mappe du ønsker at eksportere (Husk at sætte et flueben i ”Medtag undermapper”) og klik næste.

6 Definer placeringen, samt navnet på eksportfilen.

7 Vælg ”Erstat dubletter med de eksporterede emner”

8 Vælg ”Udfør”

9 Afslut med "Ok"

Import af dine gamle data:

1 Vælg ”Filer"

2 Vælg "Importer og eksporter...”

3 Vælg ”Importer fra et andet program eller anden fil” og klik "Næste"

4 Vælg ”Privatmappefil (.pst)” og klik "Næste"

5 Klik ”Gennemse…” og find den fil du ønsker at importere.

6 Vælg ”Erstat dubletter med de importerede emner”

7 Marker den mappe der skal importeres fra.

8 Sæt et flueben i ”Medtag undermapper”

9 Vælg den postkasse der skal importeres til under ”Importer emner til den samme mappe i:”

10 Afslut med ”Udfør”