Windows Mobile/Pocket PC: Opsætning af ActiveSync

Du kan opsætte din mobil telefon, PDA eller Pocket PC til at synkronisere direkte med vores Hosted Exchange via. ActiveSync. Nedenstående guide bruges til opsætning af en Hosted Exchange e-mail konto på en PDA med Windows Mobile og ActiveSync.
Vælg ”Start” og ”ActiveSync”:

Vælg ”installer enheden og foretage synkroniseringen”:

Indtast nedenstående serveradresse og sæt kryds i SSL:

Indtast din email adresse som ”Brugernavn:” hvor ”@” erstattes med et”_”.
Hvis din email adresse er over 20 karakter langt, indtastes kun de første 20 karakter. Er din email adressen ”user1@hostedexchangedemo.nu” bliver ”Brugernavn:” til ”user1_hostedexchange”
Ved ”Domæne:” indtastes ”HOSTING”:

Vælg de data som du vil synkronisere og vælg ”udfør”:

Hvis Windows Mobile kommer med nedenstående advarsel vælg da ”OK”: