Android (Hosted Exchange - Standard)

Denne guide viser hvordan man sætter en Hosted Exchange Standard konto op på en Android enhed. Vær opmærksom på, at selve brugerfladen kan variere alt efter hvilken enhed du har, dog er oplysningerne de samme.

Sådan gør du:

1.1 - Åbn email-app'en "Email"

2.1 - Indtast din e-mailadresse samt den tilhørende adgangskode.

2.2 - Vælg herefter "Next"

3.1 - Vælg "Exchange"

4.1 - Indtast nu information om din e-mail konto:

Username: din@e-mailadresse.dk

Password: adgangskoden til din e-mail konto.

Server: www.webexchange.nu

4.2 - Vælg "Next"

5.1 - Vælg "OK"

6.1 - Vælg hvad der skal synkroniseres samt hvor tit enheden skal tjekke for mail mm.

6.2 - Vælg "Next"

7.1 - Navngiv din konto.

7.2 - Vælg "Next"

8.1 - Vælg nu "Activate" for at fuldføre opsætningen af din Hosted Exchange mail.