Justering af anti-spam / anti-virus

Du justerer anti-spam og anti-virus på følgende måde:

1.0 - Log på dit Wannafind Kontrolpanel på denne URL: https://www.wannafind.dk/kontrolpanel/

1.1 - Vælg den løsning hvor din e-mail befinder sig (Webhotel eller Mailhotel)

1.2 - Klik nu på ikonet

1.3 - Du er nu i Mail Administrationen. Hvis du vil justere filteret for en specifik e-mail konto, klikker du nu på kontoen. Hvis du vil justere filteret for samtlige brugere på domænet, se punkt. 2.0.

1.4 - Klik på fanen "Antispam & Antivirus". Du har nu mulighed for at justere følgende:

Antivirus - Aktiveret/Deaktiveret

Frasortering af skadelige filer - Ja/Nej

Antispam - Ja/Nej

Derudover kan du præcisere markerings- og sletningsscore.

Foretag de ønskede justeringer og klik herefter på "Gem Indstillinger".

2.0 - Hvis du ønsker at justere indstillingerne for hele domænet klikker du på "Filtrering"

2.1 - Du får nu mulighed for at justere anti-spam og anti-virus for samtlige e-mail konti på hele domænet.

Efter den ønskede justering klikker du på "Gem indstillinger"